16% ONLINE KEDVEZMÉNY!

A cukrászat magasiskolája – 100 séfrecept lépésről lépésre

Le Cordon Bleu

Original price was: 14 900 Ft.Current price is: 12 516 Ft.

Készleten

Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.

Kiadás éve: 2019

Kategóriák: , Címke: Cikkszám: 229191 Vonalkód: 9786155724893

Leírás

Miről szól a(z) A cukrászat magasiskolája – 100 séfrecept lépésről lépésre...

A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével

A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
• a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
• a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
• az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).

A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.

Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.

A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrászséffé váljanak.

Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb, világszerte elterjedt hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a szakmabeliek, mind a lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az oktató konyhaséfek valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes résztvevői, akiknek szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt érzett szenvedélyt, és átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak.

További információk

Tömeg 2630 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A cukrászat magasiskolája – 100 séfrecept lépésről lépésre” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük