Befőzés és tartósítás – 399 recept – lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok

Cosima Bellersen Quirini

3 500 Ft

Csak 3 maradt készleten
Alacsony készlet miatt kérjük várja meg visszaigazoló e-mailünket a rendelés után!

Kiadó: Sziget Kiadó

Kiadás éve: 2024

Kategóriák: , Címke: Cikkszám: 256371 Vonalkód: 9786155723667

Leírás

Miről szól a(z) Befőzés és tartósítás – 399 recept – lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok...

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.
A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

További információk

Tömeg 444 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Befőzés és tartósítás – 399 recept – lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük